Taas on yksi vaihe elämässä ohitettu kun varusmiespalvelus päästi kahleistaan noin kuukausi sitten. Reserviläisen elämä on vaan niin ihanaa. Töitä tehdessä, lomaillessa ja tulevaa opiskelua odotellessa on aika kulunut nopeaan. Kiinnostus autoihin ei ainakaan ole hiipunut intin aikana, päin vastoin. Niin paljoa ne eivät kuitenkaan kiinnosta, että olisin varusmieskuljettajakoulutukseen hakeutukseen vapaaehtoisesti. Lähellä tosin oli etten sinne väkipakolla joutunut...

Eipä intistä sen enempää. Paljon on tapahtunut maailmalla sitten sen kun viimeksi minua on täällä näkynyt. Autoyhtiöt vaihtavat omistajaa, uusia malleja tulee ja vanhoja menee. Tuttua kauraa. Perheeseenkin tuli yksi uusi auto vaihdettua ja sain ensikokemukseni automaattivaihteista. Niin jännittävää, mutta kuitenkin niin tylsää.

Täytyy sillä kuuluisalla "paremmalla ajalla" parata autoilun pariin ja tulee varmasti opiskeluistakin kirjoiteltua. Jospa sitä oppisi ymmärtämään autoja vähän eri näkökulmasta opintojen edistyessä. Automaailman pakkaa on sekoitettu niin rajulla kädellä, että nyt kun kortit on jaettu, on aika odottaa ja katsoa miten pelissä käy.