Viime kirjoituksesta onkin vierähtänyt jonkin aikaa. Koulu vei osansa kirjoitusinnosta, joten saanen anteeksi. Nyt on kirjoitukset ohi. Huh. Ihan hyvin menivät, kai. Virallisia tuloksia odotellessa...

Olen koulu-urakan jälkeen ehtinyt myös lomailla ja aloittaa jo työtkin. Nyt tuli taas sellainen fiilis, että voisi vaikka jotain kirjoitella.

Paljon on ehtinyt automaailmassa tapahtua sitten viime kerran. Saab, Opel ja Chrysler ovat henkihieverissä ja uusia omistajia kaivataan. Fiat aikoo ainakin Chryslerin napata, todennäköisesti myös Opelin. Eri ruotsalais- ja norjalaistahot taas ovat olleet kiinnostuneita Saabista ja myös Volvosta. Ehkä ne aiotaan yhdistää. Mikäpäs siinä. Nimenkin jo keksin valmiiksi:
Svenska Automobil AktieBolaget.

Mersu on tuonnut markkinoille uuden S-sarjansa. Taas täynnä hilavitkuttimia ja ufojuttuja. Mersussa kuitenkin huolestuttaa laatu. Ja kun vielä tehtaan sällit sanovat, että uusi S-sarja on 10% halvempi valmistaa kuin edellinen S-sarja, ei se ainakaan helpota asiaa. Toinen asia mersussa on ulkonäkö. Mielestäni viimeinen kaunis mese tehtiin 80-luvulla ja siitä on menty koko ajan vain pahempaan suuntaan. Uusin "ässä" on pohjanoteeraus. Kun näin sen valmiin tuotantoversion ensi kertaa, tuli ensimmäisenä mieleeni sana "norsu". Norsut eivät taida olla niitä kaikkein kauneimpia olentoja, ei pahalla kärsäkkäitä kohtaan.

Myös autourheilussa tapahtuu. Loeb dominoi rallia ja BrawnGB formuloita. Suomalaiset rypövät formuloissa harvinaisen syvässä suossa; 2 kuljettajaa, 4 kilpailua, 7 pistettä. Ferrari saa Espanjaan tosin lähes kokonaan uudistetun auton, joten ainakin Kimin menon pitäisi parantua. Toivotaan niin. Mr. Booger hoitaa homman kotiin!